bv01019.gif

Download

Home
Svasta
Zastave i Grbovi BiH
Price o nasoj ljubavi
Chat
Recepti
Super Auta
Mace
Ruzne Zene
Tekstovi
Free 100%
Ja i Ti
Radio
Muzika
Zlocin
Animacije
Stihovi
Smjesno
Volim Te
Midi Muzika
Nas Album
Guest Book
E-Card
Humor i Rijecnik
Slike Tuzle
Download
Ljubav
Horoskop
Linkovi
Vicevi

.

   

 

 

Napominjemo da kod koristenja ovog alata morate koristiti Internet Explorer.

 

Microsoft Windows AntiSpyware

Microsoft Windows Antispyware detektuje i sklanja adware i spyware sa vaseg kompjutera. Program takodje pruza direktnu online zastitu te automatski upozorava, zaustavlja i sklanja eventualne "programe" prije nego i uspiju zaraziti kompjuter.

Google Toolbar (Popup blocker)

Google Toolbar pored direktnog pristupa najpopularnijoj trazilici na interrnetu, sadrzi i popup blocker koji ce sve korisnike Internet Explorera odlicno zastiti od iritirajucih i u vecini slucajeva nepozeljnih reklama. Ovo je po nama najvrijednija funkcija ovog malog ali vrijednog programa, a ispitivanje ostalih opcija i mogucnosti koje ovaj program nudi ostavit cemo Vama za zabavu.

F-Bot

Prema najavama, ovaj program namijenjen je kao "prva pomoc" u slucaju kada korisnik posumnja da mu je kompjuter zaražen nekim od najcešcih oblika malicioznog softvera te bi se bez problema pored spywarea trebao boriti i sa najraširenijim virusima, itd.

Avast Home Edition

Avast Home Edition je kompletan antivirus paket koji je potpuno besplatan za privatnu upotrebu. Program je vrlo pregledan pa je jednostavan kako za pocetnike tako i za puno naprednije korisnike slicnih alata. Uz konstatno nadgledanje Vaseg sigurnog kretanja internetom sadrzi i funkciju skeniranja kako dolaznih tako i mailova koje saljete. Jos da kazemo da je potrebno da u roku od 60 dana izvrsite registraciju koja je potpuno besplatna.

Spy Sweeper

Program koji jednostavno morate isprobati.Istina ovdje imate "probnu" verziju koja je u probnom periodu od 30 dana 100% funkcionalna.Radi se o anti-spy programu koji je, slobodni smo reci, puno bolji nego bilo koji konkurent, a kojeg smo stigli isprobati.Sa ovim programom ce te naci "spijune" koje ni jedan drugi program nije otkrio. Nakon 30 dana je na Vama da odlucite da li je placanje licence dobra investicija.Valja jos napomenuti da podrzava sve operativne sisteme (Windows 95/98/Me & NT/2000/XP).

 

Antivirus Online

I pored instaliranog antivirus programa nemojte biti sigurni da Vam kompjuter nije zarazen.Da bi koliko toliko bili na sigurnoj strani prekontorolisite Vas kompjuter sa ovim online antivirus programom. Kliknite na Trend logo te pratite upustva.Isplatit ce Vam se.

Sygate Personal Firewall

Predpostavljamo da znate sta je firewaal i za sta on sluzi, a ako Vam trebate dobar i besplatan onda znate sta Vam je dalje raditi.

 

AntiVir

Odlican i potpuno besplatan (za privatnu upotrebu) antivirus program, a koji podrzava sve operativne sisteme (Windows 95/98/Me & NT/2000/XP).

 

 

Spybot Search & Destroy

Izuzetno dobar program koji trazi i uklanja "reklamne programe" sa Vaseg kompjutera.U nekim detaljima je bolji od Adaware (za kojeg ste svi culi), ali mozemo Vam preporuciti da ovaj program koristite paralelno sa Adaware jer ovaj nadje programe koje Adaware nije u stanju.

Ad-Aware

Za sta sluzi ovaj program? Pogledaj Spybot search & destroy. Po nasem misljenu program koji jednostavno morate imati ukoliko zelite da Vam kompjuter radi bez iritirajucih momenata.

AVG Antivirus

Odlican antivirus program koji je istovremeno kompletan i besplatan.Pored besplatnog instaliranja tu je i besplatna nadogradnja kada trebate da dodate zastite protiv novijih virusa.Napomena:Ukoliko posjedujete neki drugi antivirus program uklonite ga prije instalacije AVG antivirus programa!Insert image ! (42x108)              Insert image ! (50x152)            Insert image ! (49x151)          Insert image ! (26x202)


Cursors